Különleges térélmény- eklektikus felhanggal

A berendezésre nincs bevált recept, a gyárépületek építészeti elemei és hangulata miatt egy eleve különleges térrel dolgozhatnak a benne élők, amit nehéz elrontani.  A loft lakások bútorai és kiegészítői között ugyanúgy találhatunk minimalista, indusztriális elemeket, mint vintage vagy art deco darabokat, az eredmény gyakorlatilag minden esetben egy eklektikus, stílusos lakás lesz.

A mindennapi épet megannyi kacatja nehezen maradhatna rejtve a nyitott terű loftban. Ezért az alapfelszereltséghez gyakran hozzátartoznak a beépített szinte láthatatlan tárolók. A bútorzatnak méretében az óriási tér arányaihoz kell igazodnia. Ezért a bútorok bátran lehetnek túlméretezettek vagy több személyesek. Ideális a kétszemélyes fotel, a nagyméretű kanapé, a nagy étkezőasztal, hosszú íróasztal, magas konyhapult bárszékekkel.

A loftot az egyszerű vonalvezetés, az ipari jelleg jellemzi elsősorban. A modern stílus tökéletes, ám nem kizárólagos választás ide.

 

A klasszikus design, az antik bútorok,  de akár újrahasznosított anyagokból készült egyedi bútorok is, gyakran előfordulnak a loftban.

Sokminden nem marad már hátra, a következő bejegyzésben csak “rázzuk a rongyot” …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük