Ha már meguntuk a telet

 

Ha már nem bírjuk a telet, és türelmetlenül várjuk a tavaszt, a kibomló rügyek friss zöldjét, a nárciszok ragyogó sárgáját, az ibolya bársonyos liláját, ne várjunk tovább! Hintsük el a tavasz magjait a lakásban már most, szoktassuk a szemünket a tavaszhoz!

Ami kötelező a tavaszi enteriőrben a harsány zöldek, a sárgák a pink és a narancs. Ez minimum. Ennek lehetnek élénkebb árnyalatai a türelmetlenebbeknek 🙂 Ha óvatosak vagyunk, akkor kezdjük visszafogottabb árnyalatokkal. Lehet hogy elég csak egy – két színes díszpárna, kaspó, vagy kép a falra. De mindenképpen domináljanak a színek, a fény és a természetesség. Ha nagyobbat akarunk változtatni, akkor jöhetnek a színes falak vagy akár virágminta, indaminta is kerülhet a falra, vagy bútorkárpitra. Előbbinél falmatrica is hozhat megoldást. 

Ha végképp nem akarod felforgatni nagyon a lakást, akkor tegyél sok- sok élő virágot lehetőleg tulipánt nárciszt a vázába, vagy kis cserepes primulával is hozhatsz tavaszi hangulatot a lakásba. Néhány zsenge rügybe fakadó faág is szépen mutat, bár most még ahhoz nincs eléggé tavasz odakint.

De hogy ne a tavaszi szélbe beszéljek, egy pár ötlet a visszafogottabb tavaszváróknak:

colorful-and-airy-spring-living-room-designs-1-554x461

colorful-and-airy-spring-living-room-designs-3

colorful-and-airy-spring-living-room-designs-6

colorful-and-airy-spring-living-room-designs-8

colorful-and-airy-spring-living-room-designs-9

colorful-and-airy-spring-living-room-designs-12

colorful-and-airy-spring-living-room-designs-15

colorful-and-airy-spring-living-room-designs-19-554x416

colorful-and-airy-spring-living-room-designs-22

colorful-and-airy-spring-living-room-designs-23 kitchen-ideas-spring-decorating-interior-paint-colors

spring-decorating-interior-color-schemes-paint-colors

Yellow Bar - Country Homes & Interiors                              Yellow Dining Room - House to Home Yellow Kitchen Cupboards - Unknown Yellow Songbird Bedding - Pottery Barn  Yellow Picnic Table Chairs - Country Living

forrás: itt   itt   itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük