No lám lám

Előkerültem a Bermuda háromszögből. Mindjárt meg is láthatjátok, nem volt hiába való a távol maradás. A nyári jövés- menés és vendégeskedések után végre tevőlegesen is hozzáláttam a dolgozó szoba megvalósításnak. Persze még koránt sincs vége, de már már látszik a fény az alagút végén.

A fejemben kezdtek összeállni a dolgok. Megtaláltam a stílust, kitaláltam a színeket, kitaláltam az iroda bútort kiválasztottam a színét, megtaláltam a tapétát, és lassacskán a lámpa is megoldásra talált.

Odáztam volna még a munkát, de az asztalos már szólt hogy készen van az iroda bútor és szeretné hozni, és szerencsémre a festők is hamarabb tudtak jönni mint ahogy korábban ígérték. Már minden meg volt, csak dolgozni kellett. De először is kipakolni. Na ez nem volt könnyű.

 

DSCF2277

A dolgozó szoba egyik falánál nyitott gardrób szekrények voltak függöny mögé rejtve a lomokkal seprűvel, porszívóval együtt.

DSCF2279

 

 

DSCF2278  DSCF2282

Kipakolás után ijesztőbb volt mint előtte, de már lelki szemeim előtt láttam egy tiszta rendezett dolgozó szobát Juhééééé!

DSCF2283 DSCF2285 DSCF2286

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük