Gondoltad volna?

Sokszor amikor fényképeket töltök fel az aktuális saját projektemről, nehéz dolog számomra a válogatás. A személyes érintettségem miatt nem tudom, hogy valóban hasznos, érdekes lesz e az olvasó számára, amit mutatok. De van hogy csak az az oka, hogy nem elég jó minőségű a kép, vagy nem tükrözi igazán azt amit én a valóságban látok.  Egyik alkalommal, amikor egyszer jött egy email egy olvasómtól: “ölni tudnék egy ilyen polcért” újra kellett értelmeznem ezt a dolgot. Lehet hogy számomra valami nem túl érdekes, de más számára akár kincs is lehet. Ezen a képen például nem a polc volt a lényeg, amit meg akartam mutatni, hanem a kis terasz lepusztult állapota.

SAM_1977

Szóval gyors e-mail váltások következtek, majd telefonon is egyeztettünk.

Egy korábbi bejegyzésemben látta a fotót, itt amin egy számomra nem túl sok értéket hordozó polcot látott. Nem dobtam ki, mert “majd jó lesz valamira” alapon ezt is bezsúpoltam a garázsba, de komolyabb terveim nem voltak vele. Ekkor blogger társam lelkesen felvázolta, hogy neki mekkora szüksége lenne erre a polcra, mert tervei vannak vele a gyerekszobában. S hogy mik ezek a tervek az blogján megnézhetitek itt a Saját Otthon Porjekt blogon.

 de kis ízelítőt mutatok:

0859cb50279f4efdd74d641f89f36dc8

Szóval íme egy újabb ékes példa arra, hogy nem minden szemét ami annak látszik, sőt sokszor igen értékes kincsekre lelhetünk ha nyitott szemmel járunk. Ez kicsit “Ila mama intelmei”- nek hangzik, de tényleg így van.

Hajrá Klaudia, szeretnénk majd látni a kész polcot is!

 

 

Egy hozzászólás “Gondoltad volna?” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük